"tvillinger og leggetid"

Tilbakemeldingene fra filmen "tvillinger og leggetid"

Jeg tenkte å skrive noen strofer om alle tilbakemeldingene jeg har fått etter jeg publiserte filmen min på YouTube. Mange av tilbakemeldingene er helt fantastiske, og de nevner at jeg oppdrar barna mine på riktig måte og at jeg er en flott mor. Det syntes jeg er utrolig hyggelig å høre!

Men, så har vi de negative tilbakemeldingene folk slenger i hytt og gevær; dårlig oppdragelse, verdens verste mamma, ring barnevernet, du skulle aldri hatt barn, slå barna dine, osv. Og ja, det er mange som ber meg om å nettopp slå barna mine. Hvorfor det? Hvorfor skal jeg slå barna mine? Er de virkelig så trangsynte at de tror at vold resulterer i god barneoppdragelse? At vold løser konflikter, og at barna får respekt for foreldrene sine? 

Deres syn på barneoppdragelse tilhører forrige århundre - nå har vi lært at det ikke kommer noe godt ut av vold mot barn, snarere tvert imot. Det er derfor vi har lover mot dette i Norge, og jeg håper virkelig at disse lovene sprer seg på verdensbasis etterhvert. Jeg kunne aldri ha utført vold mot noe så lite, noe så uskyldig. Jeg oppdrar barna mine med gjensidig respekt og kjærlighet, ikke tvang og vold. Og den kulturen burde ha spredd seg til andre land for flere tiår siden!

Så har vi nettrolla som bare er ute etter å lage sure miner og faenskap. De sier såpass syke ting at mesteparten vil jeg ikke engang nevne, men jeg kan nevne en kommentar som det faktisk gjorde vondt å lese. Denne personen foreslo hvordan jeg kunne slå barna mine uten å lage blåmerker - jeg måtte nemlig slå dem (med knyttneven) gjennom en pute - det gjorde ikke slaget mindre smertefullt, men det sørget for at det ikke kom synlige blåmerker. Det er rett og slett helt vilt å skrive sånt! Noen mennesker burde aldri hatt tilgang til Internett...

Tvillinger og leggetid - må jo poste videoen her også.

Jeg legger ut den "berømte" videoen av guttene her også, tilfelle du ikke har fått den med deg allerede!


Meningen med selve filmen var bare å vise den til 4 jenter i barselgruppa mi, men så overtalte min gode venninne Emma meg til å dele den på facebook veggen min. Responsen var jo helt utrolig, og jeg husker jeg ble sjokkert når 400 stykker hadde sett filmen. Tenk da hvor overrasket jeg er nå, som straks 5 millioner har sett den?! Altså, hadde jeg i mine villeste drømmer forestilt meg at mange skulle se filmen, hadde jeg i det minste tatt på et lite lag med sminke. Hvem vil vel egentlig at 5 millioner skal se deg på din verste dag? Hehe!


Filmen over er en snutt fra NBC, hvor jeg også plutselig ble vist. Det er jo helt sprøtt! Jeg husker jeg pleide å være stolt over at jeg hadde vært på midtsiden i TA for snart 10 år siden, men nå er jo det bare barnemat. Henriette har vært på TV i USA, noe jeg selv syns er helt sinnssykt. 

 

hits