Spa og TV

Fra onsdags morgen til torsdags kveld var jeg på Kragerø Resort med jobben, og jeg hadde det kjempeartig. Det ble beachvolley, gode middager, bading og alt for mye alkohol. En finfin start som nyansatt lærling!

På torsdags kveld kjørte meg og Emma innover mot Oslo, siden jeg skulle på God Morgen Norge på fredag. Det viste seg å ta sin tid! Jeg kjørte fra Kragerø kl 22, og henta Emma på veien innover mot Oslo. Men på grunn av mange omkjøringer og nedsatte fartsgrenser på e18 (50 i 110!!!!), så var vi ikke fremme før litt over kl. 01 på natta. 

I tillegg hadde hotellet dobbeltbooket, så vi måtte ligge på et annet hotell. Jeg var en liten periode livredd for at vi måtte tilbringe natten i bilen, men heldigvis ordnet det seg. Når jeg omsider sovnet så ringte alarmen etter bare noen timer, og vi løp mot TV2 bygget i full hast. Jeg gledet meg veldig til å bli sminka og ordna på håret av profesjonelle!

Men gleden var kortvarig... Mens jeg ble sminket så jeg bare verre og verre ut, og til slutt ble jeg bare irritert av å se mitt eget speilbilde. Herregud, skulle jeg se så jævlig ut på TV?! Jeg var rett og slett skikkelig furten, for jeg hadde absolutt ikke sett for meg at jeg skulle se 10 ganger verre ut på TV enn hva jeg vanligvis gjør. Men, sånn blei det jo!

Nå skal det sies at det hele var ganske mye min egen skyld, siden jeg ikke turte å si ifra om at jeg overhodet ikke var fornøyd. Egentlig ville jeg bare sette fingrene i all den fantastiske sminka selv, og gjøre meg flottere enn flottest. (særlig...) Men, jeg er jo så pingle at det skjedde jo ikke.

Jeg fikk se klippene av meg når jeg kom hjem, og var ikke særlig imponert over verken hva jeg sa, hvordan jeg så ut, eller noen ting. Jeg angra rett og slett for at jeg hadde vært på TV, i bunn og grunn føler jeg at jeg ikke hadde noe å gjøre der i utgangspunktet. Jeg er bare en traust og kjedelig mamma fra lille Skien med to guttunger som er umulige å legge - jeg har da ingenting på TV å gjøre.

Så nå ser jeg fremover til å nyte hverdagen som vanlig, og er temmelig sikker på at aviser og tv-stasjoner vil holde klørne sine langt borte fra meg! 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits