Gleder meg til neste uke; Spa og God Morgen Norge!

Til mandag begynner jeg endelig som lærling hos Porsgrunn kommune på IT-avdelinga, og det blir utrolig spennende. Jeg har aldri jobba før, så det blir nok veldig uvant - men også ganske så deilig! På onsdag reiser til vi Kragerø spa hotell med jobben, og det skal bli helt fantastisk! Jeg skal nyyyyte det, og slappe helt av.

På torsdags kveld må jeg reise fra Kragerø og rett til Oslo, for da skal jeg nemlig på God Morgen Norge! De inviterte meg dit siden det er visst "tvillingdagen", og de ville ha meg og en representant fra tvillingforeldreforeningen dit - for å snakke litt om hvordan det er å ha tvillinger etc. Så ville de også snakke litt om filmen av guttene.

Det blir jo helt utrolig spennende, men jeg må innrømme at jeg gruer meg ganske mye også. Det er tross alt direkte TV! Jeg har på følelsen av at jeg kommer til å drite meg ut på en eller annen måte, og at jeg kommer til å le meg ihjel når jeg ser programmet selv når jeg kommer hjem. Wish me luck!

I kveld blir det litt TV-titting, guttene ligger allerede og sover søtt. 

Én kommentar


renatanorway
-17.08.2014 kl:00:34


Grattis med jobben :) og Lykke til på torsdag :)))
Alter Ego
-18.08.2014 kl:19:31


Da fant jeg veien til den norske bloggen din! YAY! Håper det gikk fint i ny jobb i dag! :) Også må jeg huske å sette på god morgen norge på opptak! For jeg er ikke hjemme på fredag! :D Du er best i test!

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits