Fugle-faen

Jeg må bare få det ut - jeg hater skjærer! Det er et par stykker som tydeligvis holder reir i nabolaget, og jeg er sikker på at de til stadighet klekker ut onde planer kun for å få meg til å fly i flint. Og de har jammen meg et høyt suksessnivå! 

Det hele begynte ganske fredelig. Jeg satt i stua å glodde på TV, da jeg plutselig hørte noe som rasla i gangen. Der satt det en stor, stygg skjære som prøvde seg på søpla mi. Jeg husja den ut i en fei, men den klarte selvfølgelig å legge igjen en liten hilsen som jeg måtte vaske opp. Som om ikke jeg vasker nok dritt fra før av... Slik fortsatte det i et par uker, og etterhvert fikk jeg den late rumpa mi opp av sofaen og bar søpla ned med én gang den var full. Jeg ble svært lettet over at skjærene hadde gitt opp, og at jeg hadde vunnet kampen.

Men så feil kan man altså ta! Freden ble brått brutt en dag når en skjære plutselig kom flaksende inn i stua, og nesten skremte livskiten ut av meg. Jeg hoppet opp fra sofaen (så raskt som aldri før) og jagde den på hue og rævva ut. Svarte, tenkte jeg. Nå er det på'n igjen!

Og jeg hadde så rett, så rett... De påfølgende dagene kom det flere skjærer, og de fløy rundt i huset og reiv ned pynteting, og veltet ting i vinduskarmene. For å ikke snakke om hvor mye dritt de etterlot over alt Jeg må innrømme at jeg er en smule pingle, så jeg løp etter dem med støvsugeren, og truet med å støvsuge dem hvis de ikke kom seg ut av min leilighet pronto! (naboene må ha trodd at jeg holdt på å bli gal..) 

Jeg var fast bestemt på at dette måtte ha skremt dem såpass at de aldri ville vende tilbake, og foreløpig har de heldigvis holdt seg ute av leiligheten min. Takk Gud for det! 

Tidligere i kveld skulle jeg kjappe meg bort på butikken for å handle middag, og jeg satte meg fort inn i bilen. Plutselig kjente jeg at jeg satt på noe vått, og at jeg hadde blitt våt på armen. Dere kan vel gjette hva det var?! De lure jævlene hadde infiltrert bilen min! Det var fugledritt på døra, en stor klase på dashbordet, på gearspaken, på armlena OG i setet mitt. Jeg trodde jeg skulle eksplodere! Heldigvis hadde jeg et håndkle lett tilgjengelig i den (for tiden) motbydelige bilen min, og fikk tørket det vekk i all hast. I det jeg skulle til å fjerne den siste klasa, måtte jeg selvfølgelig huske å ta et bilde som bevis!

Jeg må bare si at neste gang, ja neste gang - da blir hevnen søt.....

Én kommentar


Charlene Marie
-14.08.2014 kl:10:15


Herregud. Er det mulig da? Må lukke dører, vinduer og bil da? :p står det åpent? Hehe. Skjærer er så innpåslitne. Vi har mange her og, men ingen som kommer inn da :p
Twins Wins
-14.08.2014 kl:12:22


Charlene Marie: Ja, det er tydeligvis mulig.. Må jo lukke alt nå skjønner jeg, hehe!

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits