Noen dager har man bare ikke lyst til å stå opp...!

Dagen i dag begynte tidlig - alt for tidlig. Jeg husker jeg klarte å såvidt lette på øyelokka rundt 06-tiden i dag, men foreløpig var det fred i heimen. Det var tydeligvis bare tull og fanterier, og hjernen som innbilte seg at den fikk sove de 7 timene den faktisk hadde bruk for.

Plutselig treffer en gjenstand hodet mitt og jeg får skikkelig vondt. Jeg flyr opp av senga i sinne for å finne den ansvarlige rampegutten, og når jeg endelig får slengt på meg den slitte og fæle morgenkåpa, får jeg tumla meg ut på kjøkkenet. Atter en gang har de vært i kjøkkenskuffen - og det ser ut som en innendørs vinter på kjøkkenet. Guttene er hvite som laken og gulvet er dekt av et hvitt pulver - MEL, over alt. Jeg finner også noen frosne grønnsaker her og der, samt et par halvspiste, frosne hamburgere.

Det var ikke annet å gjøre enn å finne frem støvsugeren, og jeg hadde ikke tenkt til å ordne opp - det fikk de gjøre selv.

Jeg hater, hater, hater slike morgener. Våkne til smerte, vinter og halvspist mat over hele gulvet. Heldigvis kommer de ikke så ofte, normalt sett hopper de i senga mi og gjør alt de kan for å vekke meg når de står opp. Så har vi disse dagene, hvor de lister seg rundt for å få muligheten til å gjøre faenskap. Heldigvis var det rotete fra før av denne dagen...!

Her er Leon i full gang med støvsuging, mens Nathaniel viser hvor de verste melhaugene er. 

Ellers i dag har vi bare vært inne, ettersom det har regnet og vært kaldt. Jeg er ikke særlig til utemenneske når været ikke er innbydende, og foretrekker heller en varm og tørr stue fremfor kulde og regn. Guttene fant også ut at sofaen tydeligvis ikke var stor nok, så de bestemte seg for å ommøblere litt. 

Nå er det bare å "nyte" rotet og spetakkelet frem til kl 16, for da kommer pappaen og henter de. Da skal jeg ta et skikkelig basketak her!

 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits