Legge-hikke

I dag var det spesielt krevende å få guttene til å sove, ettersom jeg ikke klarte å slutte med å hikke! Jeg prøvde å kile dem mens jeg sang, men det var da ikke enkelt når jeg konstant hikka! De lo og lo, til slutt klarte ikke jeg å la være heller. Men etter en halvtime med hikking og latter stoppa det endelig, og til slutt sovna de to små. 

Dagen i dag har vært lat og hyggelig, vi har sett på mange filmer i regnværet og bare kosa oss. Så tok vi en tur til et vennepar og fikk servert eplekake, og da ble guttene spesielt fornøyde. De spiste og grisa over alt. Jeg må innrømme at det er ganske så flaut å ta de med på besøk noen ganger, siden det ser ut som om det har vært en rassia over alt hvor vi har vært. Hjemme er de flinke til å la pynteting være, og spise ordentlig, men på besøk blir det plutselig en helt annen verden. 

Jeg foretrekker å få besøk hjemme, selv om det til tider ser ut som et bomba horehus - men det følger jo litt med det å ha barn (dessverre!). Hvis jeg flyr å rydder døgnet rundt får jeg jo ikke tid til noe annet, og jeg vil heller. Jeg vil heller kose meg med guttene mine på dagtid, og heller rydde når kvelden kommer. Selv om det er ikke alltid jeg orker det heller, som i dag. Men, da tar jeg det bare i morra!

Alt for mange TV-serier å se i dag, fnis.

2 kommentarer


mmffee
-12.08.2014 kl:19:40


Så koselig og nydelige gutter du har! Heldig som fikk eplekake nam <3
Twins Wins
-12.08.2014 kl:21:51


mmffee: Takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits