En skikkelig latsabb

Hei! Nå har jeg hatt en ukes barnefri mens guttene har vært hos pappaen sin, og jeg må innrømme at dette har vært den lateste uka i hele mitt liv. Jeg har vel ikke gjort en eneste fornuftig ting, jeg som hadde sååå store planer om å gjøre reint hele leiligheten og ordne det fint her. Det gikk rett i vasken! Uka har stort sett gått i soving og sofaslasking, men det har a' var deilig å! Tror jeg trengte en real pause, da de to siste ukene med guttene var fryktelig slitsomme - de sovna jo samtidig som meg nesten hver kveld og det var kaos. Har nok blitt alt for glad i barnehagen også merker jeg, for det var veldig uvandt å ha dem hjemme hvert bidige minutt i 2 uker. 

Føler meg i grunn som en lat og uansvarlig mamma når jeg tenker sånn, men sånn tenker vel kanskje alle litt av og til. For det er deilig med fri nå og da, og muligheten til å gjøre noe annet enn å "bare" være mamma. Når man er aleine med to kan det fort bli slitsomt, og jeg er ikke redd for å innrømme det. Jeg blir skryti opp i skyene av venner og familie om hvor tålmodig, snill og flink mamma jeg er, men jeg føler meg ikke halvparten så flink som det de sier. 

Jeg skulle ønske jeg hadde fått gjort litt hjemme her denne uka, men jeg har faktisk ikke dårlig samvittighet for at jeg ikke har gjort noe heller. Jeg tror rett og slett at jeg trengte en uke på rævva! Så nå sitter jeg her i rotet mitt og venter på at Emma skal komme - vi skal nemlig være supernerder i kveld og spille dataspill!
 

2 kommentarer


Louise
-12.08.2014 kl:14:30


Hvordan udtales Nathaniel?
Twins Wins
-12.08.2014 kl:19:24


Louise: Litt vanskelig å forklare akkurat hvordan det uttales, ganske rett frem ville jeg tro.. Nath (som i nathan) aniel, som i daniel.. :p

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits