Tilbakemeldingene fra filmen "tvillinger og leggetid"

Jeg tenkte å skrive noen strofer om alle tilbakemeldingene jeg har fått etter jeg publiserte filmen min på YouTube. Mange av tilbakemeldingene er helt fantastiske, og de nevner at jeg oppdrar barna mine på riktig måte og at jeg er en flott mor. Det syntes jeg er utrolig hyggelig å høre!

Men, så har vi de negative tilbakemeldingene folk slenger i hytt og gevær; dårlig oppdragelse, verdens verste mamma, ring barnevernet, du skulle aldri hatt barn, slå barna dine, osv. Og ja, det er mange som ber meg om å nettopp slå barna mine. Hvorfor det? Hvorfor skal jeg slå barna mine? Er de virkelig så trangsynte at de tror at vold resulterer i god barneoppdragelse? At vold løser konflikter, og at barna får respekt for foreldrene sine? 

Deres syn på barneoppdragelse tilhører forrige århundre - nå har vi lært at det ikke kommer noe godt ut av vold mot barn, snarere tvert imot. Det er derfor vi har lover mot dette i Norge, og jeg håper virkelig at disse lovene sprer seg på verdensbasis etterhvert. Jeg kunne aldri ha utført vold mot noe så lite, noe så uskyldig. Jeg oppdrar barna mine med gjensidig respekt og kjærlighet, ikke tvang og vold. Og den kulturen burde ha spredd seg til andre land for flere tiår siden!

Så har vi nettrolla som bare er ute etter å lage sure miner og faenskap. De sier såpass syke ting at mesteparten vil jeg ikke engang nevne, men jeg kan nevne en kommentar som det faktisk gjorde vondt å lese. Denne personen foreslo hvordan jeg kunne slå barna mine uten å lage blåmerker - jeg måtte nemlig slå dem (med knyttneven) gjennom en pute - det gjorde ikke slaget mindre smertefullt, men det sørget for at det ikke kom synlige blåmerker. Det er rett og slett helt vilt å skrive sånt! Noen mennesker burde aldri hatt tilgang til Internett...

4 kommentarer


Mariann
-10.08.2014 kl:14:57


Jeg synes det er en fantastisk video...

Skøn humor og en dejlig mor med stor tålmodighed.

Tillykke til dine dejlige tvillinger, de har en fantastisk mor :-)
Twins Wins
-10.08.2014 kl:19:00


Mariann:Veldig hyggelig å høre, tusen takk :)
Lars Lennart Jensen
-13.08.2014 kl:20:40


Kære Mariann

Min hustru og jeg har to gutter - Knud 2 år og Johan 11år. Særligt den lille udfordrer os nogen gange når han skal lægges. Og vi hører os selv sige "du skal sove Knud - mor/far er lige her" x 195 ;-) Vi elsker dit upload med tvillingerne og tænker at mennesker, der kan udlede noget negativt af den skønne film, burde i terapi og/eller tvinges til at tage sig af to tvillinger i minimum 14 dage (uden hjælp)

Bedste Hilsner

Lars
Twins Wins
-13.08.2014 kl:23:12


Lars Lennart Jensen: Helt enig i det du sier, takk for hyggelig tilbakemelding :-)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits